Your success Is our MOTIVATION

go agile! Alkalmazza a jövő megoldásait

Egyének vagy csapatok dolgoznak majd együtt  a szervezeten belül a feladatokon? Egy vagy több irodában, országban ülnek? A mesterséges intelligencia, a robotok, chat-bot-ok hogyan támogatják az üzleti folyamatokat? Hogyan kell a jövő tehetségeit kiválasztani, alkalmazni? Mennyi időre? Milyen formában? Ilyen és hasonló kérdésekre adunk választ és az átalakításhoz egy tervet!

külpiacra lépés, nemzetközi terjeszkedés

Hogyan lépjünk külpiacra? Milyen legyen a disztribúciós csatornánk? hogyan nézzen ki az üzleti terv? Milyen legyen a diszribuciós, marketing és értékesítési stratégia?  Ki és hogyan valósítsa azt meg? Hogyan menedzseljük külföldi kollégáinkat? Minderre választ adunk 14 ország sikeres kezelésének tapasztalatával. Kiemelt célpiacaink Közép-Kelet-Európa országai, illetve az Egyesült Arab Emírségek.

blue ocean strategy - a kreativ piacfejlesztés

A vörös óceánok (Red oceans)  a versengő konkurencia miatt szinte véresek. a kék óceánok (Blue oceans) csendesek, majdnem egyedül van a piaci szereplő. Workshopok és személyes konzultáció keretében felmérjük a saját és egy (a legdominánsabb) piaci szereplő által kínált szolgáltatás, illetve termékjellemzőket – mindezt a vevő szemszögéből. Következtetéseket vonunk le és meghatározzuk a fejlesztés irányát.

interim menedzsment, illetve projekt meneDzsment

Azzal ajánlunk többet, hogy nem csak a „hagyományos“ tanácsadói feladatokat látjuk el, hanem – felelősséget vállalva a tanácsainkért – amit javasoltunk, azt meg is valósítjuk! Azokban az esetekben, amikor a változás irányításához, az expanzióhoz a vállalaton belül nincsenek meg a humán erőforrások, rendelkezésre állunk és 6-9-12 hónapos interim menedzsment megbízás keretében amit tanácsoltunk, elvégezzük.

REFErENCIÁK

kérdése van? Hogyan támogathatjuk önt?