v

startégia-alkotás, az agilis, fenntartható működés megteremtése a versenyelőnyért

A Blue Ocean Stratégia alamint az agilis működés beveztése a legnagyobb érték, amit adunk. Kidolgozzuk, átdolgozzuk, megfogalmazzuk a víziót, a missiziót, az expanziós-, diszrtibuciós-, marketing, stratégiákat, átalakítjuk a HR területek működését a fenntartható versenyelőnyért.

küldetés, vízió és stratégia

A küldetés, a vízió, az értékteremtés mikéntjének egyértelmű, pontos megfogalmazása az alapja minden sikeres vállalatnak. Abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy az alapoktól indulva fogalmazzuk meg, állítjuk össze, illetve fogalmazzuk át a fentieket akár vállalati, akár üzletági szinten. Együtt a megbízóinkkal (Co-creation).

termékek, szolgáltatások

Termék, vagy szolgáltatásfejlesztés esetében a piaci igényekből indulunk ki, ezért szorosan együttműködünk az érintettekkel (Do-Design). Abban vagyunk erősek, hogy a hozzáadott értékre koncentráljunk és megbízóinkban azt a szemléletet tudatosítsuk, hogy valójában nem terméket, önálló szolgáltatásokat, hanem komplex megoldást adnak el.

Fenntartható, agilis működés

A fenntarthatóságot a hatékonysággal (is) azonosítjuk. A hatékonyság záloga pedig a szervezeten belüli agilis működés. A szervezeti működés általános átszervezése (BPR) mellett kifejezetten az Agilis HR az, amelynek bevezetését nemzetközi szinten elismert tanácsadó partnerünk, Hari Abburi licensze alapján nyújtjuk.

hogyan támogathatjuk Önt? lépjen kapcsolatba velünk!