segítünk Feloldani a hideg hívások okozta blokkokat és támogatjuk az értékesítési igazgatókat egy teljesen új szemléletű vezetési módszerrel, a sales coaching-gal.

Sales-Coaching mint értékteremtés

Sokan szeretnénk értékesítők lenni. Hiszen az mekkora szabadsággal és milyen bónuszokkal jár? Illetve, értékesíteni mindenki tud… Ellenben akkor, amikor odakerülünk, kiderül, hogy kidolgozott értékesítési stratégiánk nemigen van, az értékesítési technikákat magunk dolgoztuk ki. Persze, lehet, hogy sikeresek vagyunk, de mivel senki nem tanított bennünket, lehetnénk még sikeresebbek!

Segítünk feloldani azokat a blokkokat, melyek miatt az értékesítők közül sokan legbelül nagyon is frusztráltak. Megtanítjuk azokat a technikákat, melyekkel sikeresek lesznek és a coaching segitségével támogatjuk azok belépülését. 

Sales coaching mint szervezeti kultúra

Az értékesítési vezetők meghatározó személyei az értékesítési csapatnak. A kollégák vezetése (menedzsment) lehet irányító, illetve támogató jellegű. Ez szervezeti kultúra kérdése, Ellenben a holnap nyertesei az együttműködésre építő szervezetek, hiszen a „heroikus”, mindent tudó/megmondó, autoriter személyiségű vezető egyre inkább a múlté!

Az ügyfelekkel nap mint nap tárgyaló, a vállalat étékrendjét közvetítő, az árbevétellel és a piaci információval a vállalathoz „visszatérő” értékesítési csapat tagjai a vállalat alfája és omegája. Azt tanítjuknmeg az értékesitési vezetőknek, hogyan lehet 10-15 perces „mini coaching“-gal és az ezt lehetővé tevő coach szemléletű vezetéssel árbevétel növekedést elérni.

R

Megoldási javaslatunk

Értékesítési stratégia „due diligence“

Értékesítési stratégia ki-, illetve átdolgozása

Értékesítési  training

Sales coaching workshop az értékesítési csapatnak

Vezetőfejlesztés, értékesítési vezető fejlesztés

Tanult készségek beépülését támogató coaching

Vissza a coaching aloldalra.

Hogyan támogathatjuk Önt?