Ismerjen meg bennünket

Kik vagyunk?

Az Ambiance Regional boutique tanácsadó iroda testreszabott tanácsadó és fejlesztési szolgáltatás-csomagokat nyújt 3:1-ben. Irrelevánssé tesszük a konkurenciát. Agilissá alakítjuk vállalata működését, melyet coaching-gal támogatunk.

A vállalati mérettől függetlenül alkalmazható „Blue Ocean Strategy“-t alkalmazzuk piaci expanzió, termék és szolgáltatás-fejlesztés, újra-, és átpozicionálás során. A konzisztenciát a 3:1-ben megközelítésünkkel biztosítjuk: a tanácsadás, a megvalósitás és a támogatás egy kézben, azonos irányelvek mentén történik, melyet a projekt-, és interim menedzsment, illetve a coaching támogat.  

A „The Preparation Company“ magyarországi kizárólagos partnereként a vállalati ügyfeleinket abban támogatjuk, hogy a jelenlegi HR stratégiájukat hogyan alakítsák át agilis HR stratégiává, építve a legújabb menedzsment, illetve a jövőbe mutató HR megoldásokra. A nemzetközi szinten levédett  3C változás-kezelési módszerrel a változásokat menedzseljük a lehető leghatékonyabban.

VÍZIÓNK

Olyan testre szabott szolgáltatásokat nyújtó “boutique” tanácsadó iroda legyünk, amelyiket akkor bíznak meg, amikor egy új vállalatot, üzletágat, piacot kell elindítani, vagy a meglévőt szükséges agilis, kreatív, értékesítési szemléletűvé formálni.

KÜLDETÉSÜNK

Támogatjuk a vállalatokat, illetve vezetőiket abban, hogy jobban kihasználhassák növekedési lehetőségeiket és fejlődhessenek – agilisan, jövő-orientáltan.

ÉRTÉKEINK

Hiszünk az együttműködés (Co-operation), az együtt alkotás (Co-creation) és a proaktivitás erejében, az agilitás lendületében. Hiszünk a megálmodásban és az azt követő kitartó megvalósítás sikerében.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Felelősek vagyunk munkatársainkért, partnereinkért, fenntartható élet-, és üzletmenetükért. Felelősek vagyunk a környezetünkért és valljuk, hogy vissza kell adni bizonyos ügyek, kezdeményezések támogatásán keresztül.

VEZETŐ TANÁCSADÓNK

CSÉNYI CSABA, MBA, ACC

Tanácsadó, Coach, Interim Manager

Csényi Csaba lendületes, innovatív, kezdeményező szakember, aki jelentős tapasztalatokkal rendelkezik értékesítési, üzletfejlesztési, valamint kultúrákon átívelő nemzetközi menedzsment területeken.

Boutique tanácsadó irodájában coach-ként és coach kollégáival együtt abban támogatja ügyfeleit, hogy (cél)tudatosan teremtsenek értéket, pozitív, motiváló, a bevonásra építő munkahelyi környezetet, továbbá érjenek el kézzelfogható eredményeket. Tanácsadóként, illetve interim menedzserként munkatársaival együtt szervezetek elsőszámú vezetőivel azon dolgozik, hogy fenntartható, agilis, rugalmas, eredményes vállalatokat, üzletágakat alakítsanak ki, építsenek fel.

12 éven keresztül építette értékesítési, marketing és ügyfélszolgálati képviseleti iroda-hálózatát Közép-Kelet Európa 5 városában, tevékenységi körével lefedve a régió 15 országát, beleértve Ausztriát is. Dolgozott értékesítési munkatársként, értékesítési igazgatóként, country manager, illetve regionális igazgatói munkakörökben, valamint interim-, és projekt menedzserként.

Jelenleg egy Dubai-ban elindított coach képző vállalkozás együttműködő partnere.

Csaba érdeklődési területei a stratégiaalkotás, az üzletfejlesztés és az értékesítés, illetve a szervezet-, és vezetőfejlesztés, valamint a motiváció. Megközelítése komplex, holisztikus, ugyanakkor gyakorlatorientált. Struktúrákat épít, majd átad üzemeltetésre. Kedvenc területei a prémium és luxus iparágak, ahol a megkülönböztető szolgáltatások nyújtása alap elvárás. Menedzsment tudása, tapasztalata iparágiakon átívelő.

Csaba közgazdász, MBA végzettséggel és nemzetközi ACC szintű coach oklevéllel rendelkezik.

Legfontosabb ügyfelei: Emirates, Cathay Pacific, British Midland, Air Canada, Marriott International, Air Malta, Adria Airways, Hertz International, Dubai Tourism Board, Amadeus, Acelity, Generali, JDE, Marks and Spencer, Fukon AG, Electroworld, Budapest Főváros Önkormányzata, Marsteel.

képviselt és EGYÜTTMŰKÖDŐ TANÁCSADÓ partner

Hari Abburi

Hari Abburi gondolkozása az Agilis HR Modellről globális referencia értékű, melyet úgy emlegetnek, mint a HR jövője. Elsőszámú vezetőkkel, HR igazgatókkal dolgozik azon, hogy megtalálja azokat a lehetőségeket, amelyek egy szervezetet, vezetőiket, a vállalatok szervezeti kultúráját, azok emberi erőforrás-gazdálkodását agilisnak minősítik.

A munkáját, megközelítését, a „design thinking” alapú gondolkozását és megoldásait gyakran illetik a „kreatív”, az „innovatív” a „nem szokványos” jelzőkkel. Általános jellemzőjük továbbá az egyszerűség. Hari érdeklődik a legújabb technológiák iránt, valamint foglalkoztatja őt azoknak az emberekhez való kapcsolódása.

Hari Abburi tapasztalatokkal rendelkezik a stratégia, a vezetés, az iparágakon átnyúló felvásárlások és egyesülések, valamint az integráció területén. Kíváló rálátása van továbbá az olyan start-up-okra, melyek teljeskörű változásokon mentek keresztül regionális és globális szinten.

Korábbi munkái során, mint executive menedzsment tag, különböző vállalatok irányításáért, valamint az emberi erőforrás-tervezés aspektusaiért volt felelős. Az a képessége, hogy jól megkülönböztethető emberi erőforrás stratégiát volt képes megalkotni, melynek eredménye fenntartható, nyereséges működés volt, a sikerének az egyik titka.

Számos egyetemen és konferencián volt vendégelőadó. Közgazdasági végzettséggel és emberi erőforrás-gazdálkodásból mester diplomával rendelkezik.

Tanácsadási megbízásai közül kiemelkednek a Coca-Cola Malaysia, CIMB Bank Southeast Asia, Maybank Malaysia, Astra Zeneca Asia Pacific, Amway Asia Pacific, Big C & Carrefour Thailand, PTT Thailand, Aeon Retail, Malaysia/ Indonesia/ Japan, Media Corp Singapore, Ngee Ann Polytechnic Singapore, Bank of America Global, Sber Bank Europe, Bank of America Global, HOERBIGER Asia & LATAM, Glaxo Smith Kline Asia Pacific, KimberlyClarke International, Franke Global, Syngenta

EGYÜTTMŰKÖDŐ coach-ok

Von bartheldné ábri judit, ma,mcc

Henley Business School (UK) Coaching Tutor
mentor coach, coach tréner
vezetőfejlesztési szakértő
executive coach és kommunikációs tanácsadó
International Coach Federation (ICF) Master Certified Coach

kósa gabi, acc

Business és Life Coach
Tréner
Senior tanácsadó

SZAKMAI SZERVEZETI TAGSÁG

Hogyan támogathatjuk önt?