használja ki a konzisztenciát biztosító 3 : 1 -ben szolgáltásunkat, melyben igazi, agilis "Gig worker"-ként támogatjuk Önt!

Interim Menedzsment

Jellemzően 6- 9-12 hónapos fix idötartamú megbízás olyan feladat ellátására, amelyik konkrétan meghatározható eredmény (érték) létrehozását célozza meg. Mikor van igazán  jelentősége az interim menedzser alkalmazásnak? Akkor, ha egy tanácsadási megbízást követően az átalakítást (változáskezelés),  az expanziót (piacralépés, kapacitás bővítést, stb.) a vállalat belső HR erőforrások hiányában nem, vagy csak nagy áldozatok árán, esetleg jóval lassabban tudja megvalósítani. Abban az esetben, amikor a tanácsadás sikere  a konzisztens megvalósításban (is) rejlik (pl. szervezetátalakítás).

Projekt Menedzsment

A jövő munkavállalási tendenciáinak megfelelően a projekt menedzser „GIG worker“, azaz nagy szaktudással rendelkező eredményorientált szakember, aki komplex feladatok megvalósítására képes. Értelmezésünk szerint a projekt menedzsment megbízások kisebb kiterjedésűek (scope) mint az interim megbízások, melyekben akár ügyvezetői, country manager-i vagy regionális vezetői feladatokat is ellátunk. Projekt menedzserként a PMP módszertan szerint dolgozunk. Számunkra a siker kritériuma a költségkereten belül, a megadott határidőre és a specifikált minőségben történő feladatvégzés.

Hogyan támogathatjuk önt?