T

felépitjük külpiaci jelenlétét

Kialakíjuk az expanziós stratégiát, megalkotjuk a marketing és disztribúciós stratégiáját mindazt követően, hogy a célpiacokat hatékonyan elemeztük. Felépítjük külpiaci jelenlétét: megtaláljuk kinti munkatársait, irodáját, betanítjuk őket és támogatjuk hazai kollégáit a kultúrális különbségek kezelésében és a távoli menedzsment kialakításában – 3:1-ben megoldásunkkal, hatékonyan!

közép-kelet európa

2001-óra vagyunk aktívak a Közép-Kelet-európai piacon. Bevezettünk 8 légitársaságot (közöttük pl. az Emirates, a Cathy Pacific, az LTU, az Etihad), átvettük 3 légitársaság vezérképviseletét, (Air Canada, Adria Airways és Air Malta). A Marriott International részére pedig B2B és B2B üzletfejlesztési és még sok egyéb szolgáltatást nyújtottunk. Létrehoztunk leányvállalatokat Varsóban (Lengyelország), Zágrábban (Horvátország), Pozsonyban (Szlovákia) és Athénban (Görögország). Rálátásunk lett kulturális és gazdasági jellemzőkre, illetve különbségekre. Tapasztalatunk van piaci bevezetésben, disztribútori hálózat és országszintű marketing-, és kommunikáció megszervezésében, működtetésében.

Szlovákiai leányvállalatunkat hamarosan megalapítjuk.

.

1

Egyesült Arab Emirátusok

2000. augusztusábán kötöttük azt a vezérképviseleti szerződésünket, melynek köszönhetően olyan helyismeretre tettünk szert, amelyet felhasználva hatékonyan vagyunk képesek az Egyesült Arab Emirátusok piacára, illetve az Öböl térségbe (Gulf Region) azokat a termékeket, szolgáltatásokat exportálni, amelyek a nemzetközi versenyben is megállják helyüket. Ez persze nem elég, hiszen a hosszútávú partneri kapcsolatra törekvő vállalatoknak a megfelelő hozzáállása is szükséges a sikerhez. A siker érdekében persze a piac kultúrális és gazdasági sajátosságához alkalmazkodni nem csak nekünk, segítő partnereknek, hanem Önek, gyártó/szolgáltató vállalatoknak is kell!

Jelenleg is aktivan részt veszünk egy dubaji projekt munkában.

Hogyan támogathatjuk Önt?