BOUTIQUE tanácsadó iroda

tanácsadás

COaching

interim management

3 : 1 megoldások testreszabva

aGILIS hr - AGILIS SZERVEZET

Vajon a szervezet háttér részegei ugyanannyira agilis-ek, mint a szoftverfejlesztési vagy ügyfélkezelési részlegek?

Coaching = lehetőségekről való gondolkozás. Coaching = szisztematikus lépések a cél felé. Coaching = híd az itt és az ott között.

munkaóra

ország

piaci bevezetés

nemzetközi partner

a Blue ocean strategy tanácsadás során megtaláljuk azokat a területeket, amelyeken versenytársak nélkül növekedhet!

aGILISSÁ ALAKITJUK VÁLLALATA MŰKÖDÉSÉT,

melyet coaching-gal támogatunk

a Preparation Company magyarországi partnereként.

blue ocean strategy tanácsadás

Hagyja figyelmen kivül a konkurenciát és evezzen a kék óceánra!  Koncentráljon arra, ahol vállalata igazi értéket tud teremteni! Már egy, a vállalati mérettől függetlenül alkalmazható, kreatív „Blue Ocean Strategy Workshop“ is elgondolkoztató felismerést eredményez! A megvalósítását interim menedzserként, „3C“ gyorsított változáskezelési módszerrel és coachinggal támogatva végzünk el.

Executive & Business Coaching

A coaching készségek alkalmazása alap elvárás a holnap sikeres vezetőjével szemben! Executive és business coaching mellett az általunk vezetett projektek sikerét azzal érjük el, hogy már tanácsadóként is a coaching képességeket alkalmazzuk, a változástól való félelmet, a csapat működésében jelentkező diszfunkcionalitást, a blokkokat coaching-gal oldjuk.  Coaching a sikerért, a kiemelkedő egyéni és csapat teljesítményért.

Go agile! alkalmazza a jövő megoldásait!

A maximális „munkatársi megelégedettség“ érdekében a HR részlege munkáját agilissá alakítjuk! A HR támogató hozzáállásával, legyen mindenütt jelen, ellenben maradjon láthatatlan! Megtesszük azokat a szükséges korrekciókat, amelyek az ügyfelek felé agilisan működő szervezetek belső működését is a külső agilitáshoz igazítják. Megvizsgáljuk a vállalati értékteremtés filozófiáját és átalakítunk mindent az agilitásért!

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

Csabával egy olyan megbízáson dolgoztam együtt, amely során egy projekt ötletet kellet kézzelfogható, megvalósítható stratégiává formálni.  Örömmel fedeztem fel azt a képességét, mellyel a működési részleteket képes volt a stratégiai célokkal összeegyeztetni. Munkánk során hatékonyan vonta be a nemzetközi partnereket, és hangolta össze az eltérő kultúrából fakadó különböző munkastílusokat. Csaba képes volt az eltérő gazdasági érdekeket is összehangolni és egy minden érintett számára elfogadható, fenntartható, komplex stratégiai tervet összeállítani.

Müller Zsolt András

Director Retail & Consumer Markets Sector in KPMG Hungary

Mindössze három héttel az első coaching ülésünket követően már eredményeket könyvelhettem el abból a „business coaching“ ülésből, melyen Csaba coach-olt. A hatékony kérdezéstechnikájának, a szintetizáló képességének köszönhetően sikerült olyan kérdéseket megoldanom, olyan problémákat lezárnom, melyek az előrehaladásom útjában álltak. A coaching során addig és úgy kérdezett ameddig rájöttem, hogy a saját, illetve a cégem üzleti helyzetét más perspektívából is meg lehet közelíteni. Azt követően, hogy ide „megérkeztem“, az előremutató, a sikerhez vezető konkrét cselekvési tervet már könnyű volt összeállítani…

Révész Tamás

Managing director at Mimerus Asset Management Ltd.

Csaba rendkívül sokat segített abban, hogy pozitív változás álljon be az életemben: a coaching-nak köszönhetően sikerült új célokat tűznőm, illetve elérnem: karriert váltottam. Értékesítési vezetőként érkeztem ahhoz a válaszúthoz, amelynél úgy éreztem, nem tudok jól dönteni. Csaba, akit a LinkedIn-en találtam, ebben a helyeztben  tudott hatékonyan segíteni, hiszen a belső motivációmmal kapcsolatosan (is) kérdezett, mely hozzásegített ahhoz, hogy felismerjem, hogy a döntésemet mihez képest kell, hogy meghozzam. Sikerült! Köszönöm!

Sulák Zsolt

Business Development and Sales Manager

Csényi Csabát arra kértük fel, hogy étékesítési tréninggel segítse a pultban ülő kollégáink mindennapi munkáját azon keresztül természetesen az árbevétel növelését. fontos szempont volt az, hogy egyfajta üzleti szemléletváltás is megtörténjen. A képzés során Csaba felkészültségéről, hozzáértéséről adott tanúbizonyságot és képes volt a bizalomépítésre. A számos pozitív visszajelzést követően Csabát arra kértük fel, hogy a cégen belüli komplex szervezetátalakítási projektet is ő vezesse, melynek célja a rendszer szintű hatékonyság-növelés és szemléletváltás volt. Eredményes volt!

Dedák Angéla

Head of Tourist Information Network at Budapest Festival and Tourism Center

LEGUTÓBBI BLOGBEJEGYZÉSEK

Neboli nájdené žiadne výsledky

Požadovaná stránka nebola nájdená. Skúste spresniť vaše hľadanie, alebo použite navigáciu na vrchu stránky.

STRATÉGIAI PARTNEREINK

kérdése van? Hogyan támogathatjuk önt?